• al 20 jaar de goedkoopste
 • gewoon geregeld zonder gedoe
 • klantbeoordeling: 9,1

Auto­verzekering vergelijken? Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland!

 • Vul het kenteken van uw auto in.
 • Vervolgens voert u enkele aanvullende gegeven in.
 • De beste deal komt automatisch bovenaan!

Goedkoopste Auto­verzekering. Gegarandeerd!

Goedkoopste­verzekering.nl zoekt automatisch de beste auto­verzekering en combineert dat met de laagste premie. Besparen op uw auto­verzekering is echt heel eenvoudig bij goedkoopste­verzekering.nl terwijl de kwaliteit van de verzekering altijd uitstekend is. Goedkoopste­verzekering.nl is met ruim 50.000 relaties een grote aanbieder van auto­verzekeringen. U kunt alles online regelen via onze website of via de online polismap.

Goedkoopste­verzekering.nl is de goedkoopste aanbieder van auto­verzekeringen. U wilt toch niet meer betalen dan nodig voor een verzekering? Zoek niet verder en bereken op een snelle en eenvoudige manier de goedkoopste premie voor uw verzekering.U bent verzekerd van optimaal rijplezier. Goedkoopste­verzekering.nl handelt een schade snel en duidelijk af. Want een schade is al vervelend genoeg.

Vertrouw ons, maar ook onze klanten op hun woord

Wilt u de goedkoopste auto­verzekering en ook de beste dekking?

Bereken dan snel online uw eigen goedkoopste auto­verzekering. Vul hierboven uw kenteken in.

U bent verzekerd van optimaal rijplezier. Goedkoopste­verzekering.nl handelt een schade snel en duidelijk af. Want een schade is al vervelend genoeg. De premies voor nieuwe auto­verzekeringen zijn door concurrentie tussen maatschappijen de laatste jaren sterk gedaald. De kans is groot dat u nu teveel voor uw auto­verzekering betaalt en beter kunt overstappen naar een andere maatschappij die wel goedkoop is. Voor een goede keuze is Goedkoopste­verzekering.nl u daarbij graag van dienst.

Wij vergelijken de goedkoopste auto­verzekering:

 • op premie,
 • voorwaarden
 • kwaliteit van de dienstverlening van verschillende maatschappijen
 • en helpen u bij het overstappen!

Voor 2e auto’s hebben wij extra aantrekkelijke kortingen. De verzekering voor deze auto is extra goedkoop in combinatie met de 1e auto.

Bereken uw premie op Goedkoopste­verzekering.nl of bel ons op het gratis nummer 0800 - 4000 4000. Goedkoopste­verzekering.nl is er niet alleen voor een goedkope auto­verzekering maar ook voor al uw andere verzekeringen!

Voordelen van een auto­verzekering bij goedkoopste­verzekering.nl

 • Het hele gezin

  goed verzekerd

 • Altijd de goedkoopste

  al 20 jaar

 • Goede support

  9,1 beoordeling

 • 24/7 bereikbaar

  via onze chat

Wilt u meer zekerheid voor inzittenden?

Wilt u nog extra zekerheid voor de inzittenden? Dan kunt u de gekozen verzekering uitbreiden met een Ongevallen­verzekering inzittenden. Deze keert het verzekerde bedrag uit bij overlijden van een inzittende als gevolg van een ongeval of bij blijvende invaliditeit. De hoogte van de uitkering bij invaliditeit is afhankelijk van de hoogte van het verzekerde bedrag en de mate van blijvende invaliditeit. Deze verzekering heeft geen verband met de werkelijk geleden schade.

Zie in één oogopslag hoeveel u kunt besparen

Auto­verzekering vergelijken

Binnen 1 minuut hebben wij de goedkoopste auto­verzekering van Nederland voor u gevonden.

Hulp nodig? Bel 0800 4000 4000.

achmea
aegon
allianz
avero
das
deamersfoortse

Welke dekking is er voor uw auto­verzekering?

WA (een wettelijke aansprakelijkheids­verzekering is in Nederland verplicht)
Deze dekt schade die u met uw auto veroorzaakt bij een ander. Schade aan uw eigen auto is niet gedekt.
Deze verzekering is het goedkoopst en geschikt voor wat oudere auto’s met een lager waarde.

WA beperkt casco. (deze wordt ook wel WA plus genoemd)
Deze verzekering dekt, naast schade aan een ander, ook schade aan uw eigen auto als gevolg van o.a. ruitbreuk, diefstal, brand en aanrijding met dieren.
Deze verzekering is meer geschikt voor wat jongere auto’s. het loont de moeite de premie van deze verzekering te vergelijken met die van de “kale” WA verzekering.

WA Volledig Casco (All Risk).
Deze verzekering is het beste voor een nieuwe of jonge auto. Naast de WA dekking en schades die verzekerd zijn bij de WA beperkt casco is ook alle andere schade aan uw auto verzekerd. Ook als het uw eigen schuld is.

Zo gepiept

Auto- of elk andere verzekeringen vergelijken is erg gemakkelijk en snel gedaan!

Onze handige vergelijkingstool zet alle premies keurig netjes op een rijtje. Natuurlijk bieden wij niet alleen auto­verzekeringen aan maar ook als u bijvoorbeeld uw motor of oldtimer wilt verzekeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle verzekeringen Contactgegevens